Werken bij Vestigia

Vacatures

Spreken onze werkzaamheden je aan en zie je jezelf bij ons werken? Vacatures worden op deze pagina gepubliceerd. Ook als we momenteel geen vacatures hebben, ontvangen we graag open sollicitaties. Deze zullen we 6 maanden lang bewaren. Je kan je CV met korte toelichting aan ons mailen: werken@vestigia.nl.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

(Senior) KNA Prospector

Vestigia zoekt een KNA Prospector met ambitie om door te groeien naar Senior KNA Prospector.

Wil jij verantwoordelijkheid wil nemen in de uitvoering van onze geoarcheologische projecten, met name op het gebied van geo-landschapsanalyses, bureau- en inventariserend onderzoek?

Lees hier de volledige vacature tekst.

 

Uitvoerend Projectleider (Senior KNA archeoloog)

Vestigia zoekt een uitvoerend projectleider met de juiste combinatie van ambitie en archeologische nieuwsgierigheid.

Ben jij onze nieuwe collega die verantwoordelijkheid wil nemen in de uitvoering van onze onderzoeksprojecten, met name op het gebied van gravend onderzoek?

Lees hier de volledige vacature tekst.

 

Stages

Vestigia heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten die ervaring willen opdoen met archeologie en erfgoed in een maatschappelijke omgeving. Ook kunnen middelbare scholieren enkele malen per jaar kennismaken met ons bedrijf en ons vak in het kader van hun maatschappelijke stage. Wil je van die mogelijkheid gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar info@vestigia.nl.

Werken bij Vestigia

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?