Werken bij Vestigia

Vacatures

Spreken onze werkzaamheden je aan en zie je jezelf bij ons werken? Vacatures worden op deze pagina gepubliceerd. Ook als we momenteel geen vacatures hebben, ontvangen we graag open sollicitaties. Deze zullen we 6 maanden lang bewaren. Je kan je CV met korte toelichting aan ons mailen: werken@vestigia.nl.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Vestigia zoekt een KNA Prospector met ambitie om door te groeien naar Senior KNA Prospector

 

 

Traineeships

Vestigia biedt pas afgestudeerde archeologen de mogelijkheid via een gecombineerd opleidings- en werkervaringstraject zich verder door te ontwikkelen tot een breed inzetbare (veld)archeoloog. Het is ook mogelijk om je te ontwikkelen in een van de specialisaties waar binnen de Nederlandse archeologie veel behoefte aan is. Je kunt hierbij denken aan:

  • Prospectieve archeologie;
  • Materiaal specialist;
  • Conservering van archeologische materialen;
  • Post-excavation: uitwerken, illustreren, rapporteren en deponeren;
  • Beleidsarcheoloog/erfgoedadviseur.

Wat wij vragen is een voltooide BA of Master in archeologie of geowetenschappen, enthousiasme voor ons vak en zin om te investeren in jezelf. Wat wij bieden is een parttime betaalde aanstelling (meestal voor een jaar), een uitdagende en collegiale werkomgeving, begeleiding van een persoonlijke mentor of coach, uitdagende opdrachten die leiden tot een of meer publicaties en bij gebleken geschiktheid een vervolgaanstelling bij Vestigia.

Wil jij je belangstelling kenbaar maken of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met: info@vestigia.nl.

 

 

Stages

Vestigia heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten die ervaring willen opdoen met archeologie en erfgoed in een maatschappelijke omgeving. Ook kunnen middelbare scholieren enkele malen per jaar kennismaken met ons bedrijf en ons vak in het kader van hun maatschappelijke stage. Wil je van die mogelijkheid gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar info@vestigia.nl.

Werken bij Vestigia

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?